Air wick

Air Wick pálcikás illatosító, Frissen mosott ruha

30 ml
1 999 Ft 66 633 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 1 199 Ft
Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az Air Wick Pálcikás légfrissítő rattan pálcikáin keresztül juttatja a levegőbe csodálatos illatait. Teremtsen hívogató hangulatot otthonában elragadó illataival és elegáns megjelenésével.

Használat

1. Csavarja le és távolítsa el a kupakot.
2. Vegyen fel védőkesztyűt, ujja segítségével távolítsa el a kupak tetejében található védő korongot.
3. Csavarja vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére.
4. Állítsa bele a rattan pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd térítse szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe.
5. Győződjön meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, hogy megelőzze a termék kiömlését. Ne helyezze lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal törölje fel. Biztonsági okokból tartsa meg a csomagolást. Akár 6 hét használat.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Háziállatoktól tartsa távol. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Csak teljesen üres csomagolóanyag kerülhet újrafelhasználásra. Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket! Légfrissítők nem helyettesítik a jó higiéniai gyakorlatot. Összetétel: 2,4-Dimetil-3-ciklohexén-1-karboxaldehid, Dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid (izomerelegy), acetil cedrén, citrál, alfa-izo-metilionon, (E) (2, 6-trimetil-2-ciklohexen-1 -il) -2- butén-1-on, 2-metil-3- (p-propionaldehid, 2-metil-undekanál, metoxi-diciklopentadién-karboxaldehid és Linalool-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.