
Nuchar
Nuchar tenger gyümölcsei saláta
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nuchar tenger gyümölcsei saláta
A főtt tenger gyümölcsei ízletes kombinációja a hámozott garnélaráknak, a héjas kagylónak és a szeletelt tintahalnak. Minőségük és szilárdságuk miatt eredetileg kiválasztott tenger gyümölcsei, főtt és vákuumcsomagolt kiszerelésben.
Tökéletes hidegen saláták és előételek részeként, melegen pedig tészta vagy rizs hozzávalójaként.
- Galíciai kagylóval
- Hűtött termék. Hosszú eltarthatóság
Termelői információ
A NUCHAR minősége az eredetnél kezdődik, és túlmutat a termékek ízén. A szolgáltatás és a folyamatos fejlesztés iránti elhivatottságuk segít abban, hogy a folyamat minden egyes fázisában a lehető legnagyobb figyelmet fordítsák minden részletre, amíg ez a minőség el nem kerül fogyasztók asztalára. A Nuchar a feldolgozás kezdetétől a kész termék forgalmazásáig törekszik a legmagasabb minőségre: a legjobb horgászhelyekről szerzik be az alapanyagot, fenntarthatóságra törekszenek és az élelmiszerbiztonság az egyik legfontosabb irányelv számukra. A NUCHAR kiemelt figyelmet fordít a környezet egyensúlyának megőrzésére. Céluk, hogy a lehető legalacsonyabb szinten tartsák a világ ökoszisztémáira és élőhelyeire gyakorolt hatásukat. A NUCHAR az első márka Spanyolországban, amelyet az MSC felügyeleti láncra tanúsított a főtt polip esetében.

Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
0 és +5°C között tárolandó!
- Perui tintahal
- Faj tudományos neve: Dosidicus gigas
- Termelési módszer: Halászott
- Halászati terület: FAO 87
- Mediterrán kagyló
- Faj tudományos neve: Mytilus galloprovincialis
- Termelési módszer: Ecuadori akvakultúrában tenyésztett
- Garnélarák
- Faj tudományos neve: Litopenaeus vannamei
- Termelési módszer: Ecuadori akvakultúrában tenyésztett
Gyártó
Aspius spol. s.r.o.
25210, Mníšek pod Brdy
K Třešňovce 1155
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| tintahal | 68 % |
| kagyló | 20 % |
| garnélarák | 10 % |
| Tartósítószer | |
| Nátrium-metabiszulfit | |
| növényi olajok | |
| Olivaolaj | |
| napraforgóolaj | |
| rizskeményítő | |
| Só | |
| Tejfehérje | |
| Stabilizátorok | |
| Karragenán | |
| E500 - Nátrium-karbonátok | |
| természetes aroma | |
| antioxidánsok | |
| E301 - Nátrium-aszkorbát | |
| E331 - Nátrium-citrátok |
Tápérték: 100 g
| Energia | 381 kJ/90 kCal |
| Zsír | 1.8 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.8 g |
| Szénhidrát | 4.7 g |
| amelyből cukor | 0.3 g |
| Fehérje | 14 g |
| Só | 1.3 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Rákfélék |
| Tej |
| Puhatestűek |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Hal |