-21 %

Classic

Hering Trade Füstölt csendes-óceáni vadlazac filé, szeletelt MSC

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Kedvezmény vége: 7. 28.
1 490 Ft  1 899 Ft
14 900 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Oroszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

HT Füstölt cs.-óceáni lazacfilé sz. - vadlazac  "MSC"

A lazacfilét hagyományos módon bükkfával füstölve hideg füstölési eljárással készítik amely során a lazacfilé hőmérséklete nem haladja meg a 28 °C-ot így alakítják ki a termékre jellemző nemes ízvilágot. A füstöléshez bükkfa forgácsot használnak fel, amelyet a szakemberek kifejezetten a lazac füstöléséhez ajánlanak. Legyél figyelemmel a változatos, kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra! A halolaj omega3 zsírsavakban gazdag.

Termelői információ

A Hering-Trade Kft.-t 1995-ben alakult és azóta is hazai, magántulajdonban működik a tulajdonosok szoros felügyelete mellett. Vállalatuk tevékenysége az élelmiszeripari termékek importálása és belföldi értékesítése  - konzerv, hűtött, fagyasztott témakörben. Klasszikus disztribútori tevékenységnek köszönhetően a vállalat  termékválasztéka kibővült és piaci pozíció több szegmensében is megerősödött, sőt piacvezető pozíciót harcolt ki. Az elmúlt 26 év törekvéseit siker koronázta, hiszen a vállalat évről-évre elvárásainak, célkitűzéseinek megfelelően működik. Cégükre eddig jellemző innovatív, pozitív gondolkodás-, látás- és munkavégzés megtartását a jövőben is fokozzák.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó 0 és +7°C között.

Forgalmazó

Hering-Trade Kft.
2881 Ászár
Köztársaság u. 10.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Vadlazac filé
Cukor
füst
Étkezési só

Tápérték: 100 g

Energia507 kJ/120 kCal
Zsír5 g
amelyből telített zsírsavak1.2 g
Szénhidrát0.4 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje18 g
2.2 g
Élelmi rost g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.