Air wick

Air Wick Freshmatic Automata Légfrissítő spray utántöltő, Nyári hangulatok

250 ml
1 999 Ft 8 Ft/ml

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 299 Ft
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Air Wick Freshmatic Automata Légfrissítő spray utántöltő, Nyári hangulatok

Akár 70 napig tartó illat. Ez akkor érvényes, ha a terméket az új Air Wick készülékkel együtt használod (a piktogramok szerint) és amikor a készülék a legalacsonyabb szinten van beállítva.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Air Wick Freshmatic Automata légfrissítő spray utántöltő - Nyári Hangulatok. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló flakon - Hő hatására felrobbanhat. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőforrástól, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. HA A TERMÉK SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Ha kontaktlencsét viselsz, azt vedd ki, ha könnyen megoldható és folytasd az öblögetést. Hasznosítsd újra, ha üres. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

butane
Alcohol Denat.
propane
parfum
t-butyl alcohol
denatonium benzoate
tetrahydrolinalool