
Finonimo
Finonimo paprikás szelet
55 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Finonimo paprikás szelet
Érlelés-szabályozóval készült, füstölt, penészmentes sertés húskészítmény, szeletelt, védőgázas csomagolásban.
- Laktózmentes
- 100 g késztermék 136 g hús felhasználásával készült.
Felhasználási javaslat
Közvetlen fogyasztásra alkalmas. Felbontás után 48 órán belül elfogyasztandó.
Termelői információ
A Finonimo márka szlogenje: „Jó minőség – alacsony áron”, amely egyben a márka küldetése is, miszerint a legnépszerűbb, minőségi húskészítmények mindenki számára elérhetőek legyenek. Szakembereik munkája a szenvedélyük is, ami biztosítja a termékek kiváló minőségét és a mai világ elvárásainak megfelelő folyamatos fejlődést.
Folyamatosan új ízekkel, termékekkel bővül a Finonimo család termékpalettája. A fogyasztók az eddig is népszerű felvágottak és májasok mellett, megtalálhatják a Finonimo sonka, virsli, szalámi és szárazkolbász termékek önkiszolgáló és csemegepultos variánsait.

Tárolás
Lásd a csomagoláson
Forgalmazó
Mecom Group s.r.o.
Poľná 4, 066 01 Humenné Szlovákia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertéshús |
| sertés szalonna |
| sertésbőrke |
| sertésfehérje |
| Pác só |
| Étkezési só |
| Tartósítószer |
| E250 - Nátrium-nitrit |
| Marhahús |
| Fűszerek |
| csemege paprika |
| Dextróz |
| fűszerkivonatok |
| csemege paprika |
| csípős paprika |
| Antioxidáns |
| E316 - Nátrium-eritorbinsav |
| starterkultúra |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2330 kJ/563 kCal |
| Zsír | 43 g |
| amelyből telített zsírsavak | 20 g |
| Szénhidrát | 3.8 g |
| amelyből cukor | 0.5 g |
| Fehérje | 20 g |
| Só | 4 g |
| Élelmi rost | g |