
Privát hús
PrivátHús Füstölt baconszalonna szeletelt
150 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
PrivátHús Bükkfával Füstölt baconszalonna szeletelt
Termékleírás
Közel téglalap alakúra formázott csont-, porc- és bőr nélküli császárszalonnából pácolással, füstöléssel készített termék. Szeletelt termék esetén a szeletek kb.1-1,5 mm vastagságúak, védőgázas csomagolásban.
A füstölt termék pirosas színű, a szeletelt termék legalább két húsréteget és krémfehér szalonnaréteget tartalmaz. A füstölt pácolt hús illat, íz érezhető, kellemesen enyhén sós ízű. Bükkfával füstölt.
Felhasználás
A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható!
Termelői információ
A Privát Húsfeldolgozó Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza, családi tulajdonban lévő, magyar vállalkozás. Az alapítása óta fokozatosan, lépcsőről lépcsőre jutott följebb, s napjainkra érte el azt az optimális nagyságot, amellyel elfoglalta megfelelő helyét a hazai környezetben, s immár a külföldi piacon is. Fejlődésük fő iránya eztán már nem mennyiségi, hanem minden téren a minőség magas szinten tartása a legfontosabb, s a folyamatos megújulás.
Tárolás
5 °C alatt tárolandó.
Forgalmazó
PRIVÁT-HÚS Kft.
7400 Kaposvár
Izzó u. 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Csont-, porc- és bőr nélküli császárszalonna |
Ivóvíz |
Étkezési só |
Növényi rost |
Burgonya |
Dextróz |
Stabilizátorok |
difoszfátok |
trifoszfátok |
Antioxidáns |
nátrium-aszkorbát |
Tartósítószer |
nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
Energia | 1596 kJ/386 kCal |
Zsír | 36 g |
amelyből telített zsírsavak | 14 g |
Szénhidrát | 5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 2.4 g |
Élelmi rost | g |