• Kedves Kiflisek! Technikai hiba miatt ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak e-mailen és chat-en elérhető. Dolgozunk a mielőbbi megoldáson. Megértéseteket köszönjük!
  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Revo Foods Vegán lazac stílusú filé

80 g
 2 499 Ft 31 238 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Revo Foods Vegán lazac stílusú filé

Termékleírás

A legjobb növényi alapú füstölt lazac alternatívát keresed? Ne keresd tovább. Megtaláltad! A Revo füstölt lazac nem csak finom, hanem tápláló is, fehérjével, omega-3 zsírsavakkal, vitaminokkal lát el. Hínárkivonatokból készült, megváltoztatja a tenger gyümölcsei fogyasztásának módját.

Felhasználási javaslat

Felbontás után azonnal fogyasztható.

A márkáról

A Revo Foods küldetése, hogy a legjobb növényi alapú tenger gyümölcsei alternatívákat kínáljon azoknak, akik szeretnék óceánjainkat egészségesen és halakkal telten tartani. A Revo Foods 100%-ban növényekből készült tenger gyümölcseit kínál, amelyek célja a haltermékek fogyasztásának megváltoztatása.

Tárolás

Száraz és hűvös helyen, +4°C és +8°C között tárolandó. Felbontás után azonnal fogyasztható.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi u. 55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.