Mix & Match

Signal

Signal Family Daily White Fogkrém

75 ml
 439 Ft 5 853 Ft/l
Származási ország: Szlovákia,

A Signal Family Care Daily White fogkrém szódabikarbónát tartalmazó hatékony formulája alaposan és biztonságosan tisztítva segít a fogak természetes fehérségét visszanyerni. Fluoridot tartalmaz, mely erősíti a fogzománcot és védi a fogakat a fogszuvasodástól.

  • Fehérítő hatású fogkrém szódabikarbónával
  • Alapvető védelem a család számára
  • Segít friss leheletet biztosítani
  • Hatékonyan tisztít
  • Segít eltávolítani a fogakon kialakuló foltokat

Termelői információ

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.