Signal

Signal Family Herbal Fresh Fogkrém

75 ml
459 Ft 6 120 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Signal Family Care Herbal Fresh fogkrém olyan természetes eredetű, frissítő tulajdonságairól ismert növényi kivonatok gazdag keverékét tartalmazza, mint a menta, zsálya, mirha és eukaliptusz. Harcol a rossz lehelet ellen és hosszan tartó friss érzést biztosít. Erősebb fogak fogszuvasodás elleni védelemmel. Segíti a fogakat alapvető összetevőikkel, fluoriddal és kálciummal feltölteni, hogy hosszú ideig erősek maradhassanak.

  • Alapvető védelem a család számára
  • Növényi kivonatokkal
  • Segít friss leheletet biztosítani
  • Hatékonyan tisztít
  • Segít eltávolítani a fogakon kialakuló foltokat

Termelői információ

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Calcium carbonate
Aqua Hydrogenated starch hydrolysate Hydrated silica Sodium lauryl sulfate Sodium monofluorophosphate Aroma Eucalyptus globulus leaf oil Mentha piperita oil Salvia officinalis oil Commiphora myrrha oil Cellulose gum Benzyl alcohol Trisodium phosphate Sodium saccharin Propylene glycol Glycerin Limonene CI 74260 Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz (1450 ppm F)