A Fűszeres Lány

A Fűszeres lány Gin-Tonic fűszerkeverék

50 g
3 190 Ft 63 800 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Fűszeres lány Gin-Tonic fűszerkeverék

A gin tonic jéggel és citrommal sem rossz, de annyi mindentől kaphat új dimenziót. Na ez a sok minden van az üvegben. A gin és tonic keverékére gondolj inkább egy alapként, amit aztán kedvedre fokozhatsz, mélyíthetsz és varázsolhatsz a legdögösebb piává. A Gin-Tonic Fűszerkeverékbe olyan alapanyagokat kevertek, amik kiemelik a Gin-Tonic borókás jegyeit, és további harmonizáló ízekkel egészítik ki. A borókabogyó további fás aromákkal gazdagítja a koktélt, a rózsaszirom finom ízt és szép rózsaszínt kölcsönöz az italnak, míg az  áfonyabogyó gyümölcsös ízt ad hozzá. A rózsabors remekül passzol ezekhez, mert édeskés íze megy a gyümölcsös, édes ízekhez, de egy kissé pikánssá teszi azokat. Ehhez jön hozzá a citromhéj, ami ezt a sok édest összerendezi és egy kis fanyar ízzel teszi teljessé a koktélt.

*A kép illusztráció.

Felhasználási javaslat

Egy teáskanál fűszert fel kell önteni két cent ginnel és 5-10 percig állni hagyni, majd jöhet a tonic. Ha zavarnak a tetején úszkáló fűszerek, használhatsz teatojást vagy szívószálat.

Termelői információ

A Fűszeres lány munkája az egyik legkreatívabb és legizgalmasabb munka. Rengeteg kísérletezéssel és találékonysággal jár. Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy új ízkombináció, amit ki fog próbálni.

Élvezettel tölti el, hogy mindig van mit tesztelni, kutatni és fejleszteni. Továbbá a felhasználását és főzését tekintve maga a kreativitás. Ha éppen nincs otthon semmi, akkor azt a semmit is fel lehet dobni valamivel és máris kész belőle valami.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/f%C5%B1szerl%C3%A1nylogo.jpg

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1054 Budapest,
Szemere u. 9/a fsz.3


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

borókabogyó
Citromhéj
Áfonyabogyó
rózsaszirom
rózsabors

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.