Pet Farm Family

Pet Farm Family - Szőrös nyúlfül

100 g
1 790 Ft 17 900 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pet Farm Family - Szőrös nyúlfül

Finom és egészséges rágcsálnivaló kutyusod számára! A ragadozó állatok a vadonban szőröstül- bőröstül fogyasztják el a zsákmányukat. Ez miért van így?

A szőr ugyan emészthetetlen, de pont ezért természetes módon és gyengéden tisztítja a gyomrot és a beleket. A nyúl alacsony allergia kockázatú húsféleség, így az allergiás kedvencek is fogyaszthatják.

A nyúlfül alacsony zsírtartalmú rágcsálnivaló, így fogyókúrára fogott kutyusoknak is javasolt. Ezen kívül kalciumban és rostban gazdag táplálék. A rágás elősegíti a fogak tisztántartását, és erősíti az állkapocs izmokat. Kedvenced oda lesz érte!

Termékinformáció

Ajánlják főétkezések mellé, kiegészítő eledelként.

Termelői információ

A Pet Farm Family egy családi vállalkozás, amely már 7 éve teljes értékű ételeket állít elő kutyák és macskák számára. A márka szinonimája a fenntartható termelés, ami azt jelenti, hogy támogatják a helyi BIO gazdálkodókat, nem vásárolnak kész keverékeket, hanem mindent a prágai gyárukban állítanak elő. 

A környezetünk védelme nagyon komoly szerepet játszik a minden napjaikban, így természetes, hogy ezt a filozófiát követve gyártják a termékeiket is. Prágai üzemük valóságos környezetvédelmi kísérleti terület. Az épület és benne minden gép és eszköz zöld energiával működik, mindent újrahasznosítanak, és csakis újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagoló anyagokat használnak, helyi alapanyagokból dolgoznak és támogatják az organikus, más néven bio gazdálkodásokat.

Tárolás

Tárold hűvös és száraz helyen, maximum 20°C-on.

Forgalmazó

Pet Farm Family Kft. 
2000 Szentendre,
Medve u. 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Szőrös nyúlfül100 %

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír10 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje51 g
g
Élelmi rost g