HORIZONT Tonkababos Vaníliás Milk Stout karácsonyi fekete sör

330 ml
ÚjdonságEz a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 1 199 Ft 3 633 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,

Egy kellemesen krémes, kortyolgatós milk stout azaz egy kevés laktózzal krémesített fekete, csokis, kávés ízvilágú sör amihez a Horizont csapata egy csipetnyi tonka babot adott hozzá a messzi dél amerikából, hogy megmutassa arcát ez a fantasztikus fűszer a fahéjas, szegfűszeges, karácsonyi sütis ízvilágával amit egy csipetnyi vaníliával teszünk még ízletesebbé.

Fogyasztási javaslat

10-12 fokra hűtve fogyasztandó!

Termelői információ

Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek.Számos hazai és külföldi díjat nyertek söreik. A nagyiparban használt pótanyagok helyett a legmagasabb minőségű nemzetközi alapanyagokkal dolgoznak, legyen az tradicionális német és belga maláta, vagy a legfrissebb amerikai és új-zélandi komlók.

Tárolás

Száraz hűvös helyen, közvetlen napfénytől és fagytól védve! 

Biztonsági figyelmeztetés

Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

Forgalmazó

Sörműves Kft.,
1123 Bp. Alkotás utca 53.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.