Folly Ajándékcsomag (szörp, tea)

1 db
Újdonság
 5 990 Ft 5 990 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Lepd meg szeretteid a Folly ajándékcsomagjával! Az ízletes Folly szörp és a természetes alapanyagokból készített Folly tea kiválóan alkalmas arra, hogy a megajándékozottad otthonába varázsolja az arborétumot. Az örökzöld kert legkedveltebb termékei ajándék díszdobozban.

A csomag tartalma:

  • Folly fahéjas alma szörp 0,5l
  • Folly Spirit tea
  • Folly Gink-go! tea

Folly fahéjas alma szörp 0,5l

A Folly szörpjei kisüzemi módszerrel készült, kézműves, kistermelői élelmiszerek. Minden szörpöt kis palackszámban, kizárólag friss alapanyagokból szezonálisan készítik el. A termékeket hőkezeléssel tartósítják. A szörpök semmilyen tartósítószert, színezéket vagy mesterséges adalékot nem tartalmaznak.

Folly Spirit tea

Különösen a zord, téli napok teszik próbára immunrendszerünket. Ilyenkor hálálja meg lelkünk és testünk a lélekerősítő Spirit teakeverék támogatását. Minden forró korttyal érezheti a csipkebogyó átható energiáját, a vörös szőlő és az édes narancshéj fenséges ízét. Bögrében vagy csészében, mézzel vagy cukorral, egyedül vagy társaságban: a Folly Spirit természetes társ, amikor szükségünk van a támogatásra.

Összetevők: csipkebogyó hús, édes narancshéj, gyümölcstea keverék, vörös szőlő.

A doboz 20 filtert tartalmaz.

Folly Gink-go! tea

A Gink-Go! élénkítő teakeverék összetevői természetes módon serkentik szervezetünket, hogy a testi és szellemi képességeink legjavát nyújthassuk.

Összetevők: ginkgo, rooibos, vörös szőlő, borsmenta.

A doboz 20 filtert tartalmaz.

Termelői információ

A Folly Arborétum nem egyszerűen egy arborétum a sok közül. Nem csupán különleges cédrusok és ciprusok gyűjteménye, hanem a Folly család története is, Isten segítségével több generáció elkötelezett munkájának és kitartásának eredménye. Legyen Ön is részese a Folly család történetének! Szívja magába a százéves cédrusok nyugalmát, a varázslatos balatoni panorámát és kóstolja meg borainkat, melyeket szakértelemmel és fáradtságot nem kímélve készítettünk el a számodra.

Forgalmazó

Folly Arborétum és Borászat, Dr. Folly Réka Ev

8257 Badacsonyörs, Kápolnavölgyi út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.