LEGO Friends 41706 LEGO Friends Adventi naptár

1 db
Újdonság
 9 990 Ft 9 990 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Tedd meghitté és izgalmassá a karácsonyi készülődést a LEGO Friends 41706 Adventinaptárral, mely elhozza a LEGO egyik legcsodásabb 2022-es téli újdonságát. Ez a szett egészen biztosan ámulatba ejt minden kisgyermeket, aki rajong a LEGO építőjátékaiért és a LEGO Friends kedves karaktereiért már 6 éveskortól

Csemetéid az adventi naptár 24 ablakát kibontogatva minden egyes nap aranyos LEGO Friends témájú építőelemekkel, mini-vagy mikrofigurával, valamint egyéb apróságokkal gazdagodhatnak. Ezek az igazán nagylányos izgalmas ajándékok éppen Karácsonyra állnak majd össze egy szuper LEGO szetté, amely önállóan is használható, de remekül kiegészíti a már meglévő LEGO City készleteket.

Ebben a fantasztikus elő-karácsonyi meglepetés ajándékban a mindig vidám és segítőkész Olívia ellátogathat családjával az ünnepi vásárra, hóembert építhet,korcsolyázhat, megkóstolhatja a standokon megelevenedő, íncsiklandó finomságokat és még számos kalandban vehet részt. Szeme fényének emellett lehetősége lesz saját történeteket iskitalálni, ezáltal is rengeteg szerepjátékot próbálhat ki, fejlődhet narratív gondolkodása, képzelőereje és örömteli pillanatokat élhet át a LEGO Friends szereplőkkel.

A lenyűgöző LEGO Friends adventi naptárban 3 LEGO Friends karakter található. Illetve maga a Mikulás, egy rénszarvas, egy karácsonyi ajándékokkal megpakolt szán és mókás karácsonyi elfoglaltságok is megelevendhetnek gyermeke szobájában. 

Ajánljuk:

  • Óvodásoknak (5 éves kortól)
  • Kisiskolásnak (7-9 év)
  • Tiniknek (10-17 év)

A márkáról

A LEGO Group egy magántulajdonban lévő társaság, amely a dániai Billundban található. A cég még mindig a Kirk Kristiansen család tulajdonában van, akik 1932-ben alapították. Alapítónk, Ole Kirk Kristiansen ekkor készítette el első fajátékát. Folyamatosan kitartott találmánya mellett, egészen addig, amíg vállalkozása sikeres nem lett.

Folyamatosan innovatív, soha nem megalkuvó. Építeni, újjáépíteni és a legjobbra törekedni. Ez az ellenálló képesség és a megújulás állandó érzése vezet minket előre. Sosem vagyunk mozdulatlanok. Mindig alkotni, találni és szórakozni fogunk.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.