Yutto

Yutto Héjában pörkölt földimogyoró

500 g
Nagyszerű ajánlat
899 Ft 1 798 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Szlovákia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pörkölt héjas földimogyoró. A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint. A földimogyoró teljes értékű ételnek számít, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét és hasznos telítetlen zsírokat tartalmaz. Nem tartalmaz koleszterint. A tudósok megállapították, hogy az egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag táplálkozás, pl. földimogyoró fogyasztás is segíthet a szívbetegségek kivédésében. A földimogyoró remek magnézium, réz, foszfor, kálium és cinkforrás.

*A kép illusztráció.

Felhasználási javaslat

Kibontás után azonnal fogyasztható.

A YUTTO-RÓL

Nagyszerűt enni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Yutto márka. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.

És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Yutto mellett a Miil, Dacello, Pappudia, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártóról

Az Encinger S.r.o. több mint 20 éve olyan szolgáltató, amely képes felmérni és megvalósítani ügyfelei összetett érdekeit. Sok éves tapasztalatuk magvak és aszalt gyümölcstermékek széles választékát kínálja, és a csokoládétermékek vezető gyártójává váltak. Az innovatív csapatnak köszönhetően vezető pozíciót építettek ki a szárított gyümölcsöket és dióféléket tartalmazó élelmiszerek gyártóinak piacán. Termékeik gyártása az IFS szabvány szerint tanúsított, és évről évre mindig a legjobb minősítést éri el.

Tárolás

Száraz hűvös helyen, napfénytől védett helyen. 

Forgalmazó

ENCINGER SK s. r. o.
Pri Šajbach 1 831 06
Pozsony, Szlovákia


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pörkölt héjas földimogyoró

Tápérték: 100 g

Energia2480 kJ/599 kCal
Zsír49 g
amelyből telített zsírsavak7.9 g
Szénhidrát8.3 g
amelyből cukor6.5 g
Fehérje25 g
0.11 g
Élelmi rost13 g

Allergének

Földimogyoró
Nyomokban tartalmazhat:
Tej
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.