
Yutto
Yutto Héjában pörkölt földimogyoró
500 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Yutto Héjában pörkölt földimogyoró

*A kép illusztráció.
Felhasználási javaslat
Kibontás után azonnal fogyasztható.
A YUTTO-RÓL
Nagyszerűt enni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Yutto márka. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.
És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Yutto mellett a Miil, Dacello, Pappudia, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártóról
Az Encinger S.r.o. több mint 20 éve olyan szolgáltató, amely képes felmérni és megvalósítani ügyfelei összetett érdekeit. Sok éves tapasztalatuk magvak és aszalt gyümölcstermékek széles választékát kínálja, és a csokoládétermékek egyik vezető gyártójává váltak. Az innovatív csapatnak köszönhetően vezető pozíciót építettek ki a szárított gyümölcsöket és dióféléket tartalmazó élelmiszerek gyártóinak piacán. Termékeik gyártása az IFS szabvány szerint tanúsított, és évről évre mindig a legjobb minősítést éri el.
Tárolás
Száraz, hőtől és közvetlen napfénytől védett helyen tartandó.
Gyártó
ENCINGER SK s. r. o.,
Jadranská 13,
841 01 Bratislava, Szlovákia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Pörkölt héjas földimogyoró |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2480 kJ/599 kCal |
| Zsír | 49 g |
| amelyből telített zsírsavak | 7.9 g |
| Szénhidrát | 8.3 g |
| amelyből cukor | 6.5 g |
| Fehérje | 25 g |
| Só | 0.11 g |
| Élelmi rost | 13 g |
Allergének
| Földimogyoró |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Tej |
| Diófélék |
| Szezámmag |