YUTTO Héjában pörkölt földimogyoró

500 g
Nagyszerű ajánlatÚjdonság
 899 Ft 1 798 Ft/kg
Származási ország: Szlovákia,

Pörkölt héjas földimogyoró. A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.A földimogyoró teljes értékű ételnek számít, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét és hasznos telitetlen zsírokat tartalmat. Nem tartalmaz koleszterint. A tudósok megállapították, hogy az egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag táplálkozás, pl. földimogyoró fogyasztás is segíthet a szívbetegségek kivédésében.A földimogyoró remek magnézium, réz, foszfor, kálium és cinkforrás.

*A kép illusztráció.

Felhasználási javaslat

Kibontás után azonnal fogyasztható.

A gyártóról

Az Encinger S.r.o. több mint 20 éve olyan szolgáltató, amely képes felmérni és megvalósítani ügyfelei összetett érdekeit. Sok éves tapasztalatuk magvak és aszalt gyümölcstermékek széles választékát kínálja, és a csokoládétermékek vezető gyártójává váltak. Az innovatív csapatnak köszönhetően vezető pozíciót építettek ki a szárított gyümölcsöket és dióféléket tartalmazó élelmiszerek gyártóinak piacán. Termékeik gyártása az IFS szabvány szerint tanúsított, és évről évre mindig a legjobb minősítést éri el.

Tárolás

Száraz hűvös helyen, napfénytől védett helyen. 

Forgalmazó

ENCINGER SK s. r. o.
Pri Šajbach 1 831 06
Pozsony, Szlovákia


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.