Koch Frissen Préselt Kékfrankos szőlőlé Almával és Málnával

3 l
 2 990 Ft 997 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Koch Frissen Préselt Kékfrankos Must Almával és Málnával a gyümölcslevek „rosé”-ja. A zamatos kékfrankos találkozása az alma és a málna frissességével. 

Friss, hidegen préselt 100%-os szűrés nélküli zamatos gyümölcslé. Elsősorban a kékfrankos szőlő jellegzetes piros bogyós gyümölcsös illata és íze érezhető, kiegészülve a summared és gála almák ízletességével valamint a málna édeskés aromájával. Jelentős vitamin és antioxidáns tartalmú folyékony gyümölcsbomba.

A málna édes gyümölcse miatt közkedvelt őshonos kerti növényünk. Vitamintartalma rendkívül magas ezért sokan szeretik nyersen fogyasztani. Háziasszonyok lekvárt, kompótot vagy szörpöt készítenek terméséből. A gyümölcslébe zamatos édesítő hatásának elérése céljából társítottuk.

Használat

Fogyasztás előtt a rostosság miatt javasolt felrázni! 

A márkáról

1746-ban Hajósra érkezett, majd 1748-ban Császártöltésen telepedett le Koch József, aki a falut alapító 13 család egyike volt. Ő volt az első kereskedő a községben. Szőlőtermesztésbe és borászkodásba kezdett és ez tovább szállt apáról fiúra 10 generáción keresztül. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó, nem kíván hűtést.

Forgalmazó

Koch Borászat Kft.
6445 Borota, V. kerület 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.