Signal

Signal White Now Fogkrém

75 ml
1 499 Ft 19 987 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Signal White Now fogkrém azonnal fehérebbé teszi a fogakat, akár egy árnyalattal (az azonnali és optikai hatás ideiglenes, 76 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján). Klinikailag igazolt. Fejlett technológiája a színtudományon alapul: a White-Correct technológia a kék-zafír pigmentekkel úgy működik, mint a sminktermékek - segít elfedni a fogak sárgaságát és fehérré tenni a fogakat. Fluoridot tartalmaz, mely véd a fogszuvasodás ellen.

  • Fehérítő hatású fogkrém
  • Hatása klinikailag igazolt
  • A színtudomány ihlette: kék-zafír pigmenteket tartalmaz
  • Segít eltávolítani a fogakon kialakuló foltokat
  • Gyengéd a fogzománchoz

Termelői információ

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Tárolás

Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Hydrogenated starch hydrolysate
Aqua Hydrated silica Sodium lauryl sulfate PEG-32 Aroma Cellulose gum Sodium fluoride Sodium saccharin PVM/MA copolymer Mica Trisodium phosphate Glycerin Sodium laureth sulfate Lecithin Caprylyl glycol Limonene CI 74160 CI 77891 Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F).