Fruccola

Fruccola Vegán ázsiai zöldséges meintészta

350 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 11 NAPIG

Prémium minőség
2 149 Ft 6 140 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fruccola Ázsiai zöldséges meintészta

Termékleírás

A Fruccola Bird termékek olyan készételek, melyek tartósítószermentesek. Törekednek a minőségi alapanyagok felhasználására és ahol lehetőségük van, bio termékekkel dolgoznak. Kínálatukban a speciális étkezésűek is tudnak válogatni, vannak vegán, vegetáriánus, laktózmentes és gluténmentes ételeik. A főzést bízd csak rájuk, odafigyelnek a friss alapanyagokra és változatos étrendre. Egy igazi finomság, ami biztos, hogy egyszerre lesz a gyerekek és a felnőttek kedvence: Ázsiai zöldséges meintészta. 

A Fruccola. étteremről

A Fruccola 2007-ben indult útjára családi vállalkozásként. Első éttermüket az Arany János utcában nyitották meg, majd a MOM Parkban. Egy egészségtudatos éttermi koncepció, ahol reggelizni, ebédelni, vacsorázni is lehet. Kezdetektől fogva figyelnek a vegán, vegetáriánus, laktózmentes és gluténmentes ételkínálatukra, hogy mindenki találjon ízlésének és igényének megfelelőt. A Fruccola megálmodói az egészséges táplálkozás jegyében egy teljesen egyedi ízvilágot alkottak meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a speciális étrendet követők és az ételérzékenységgel élők is találjanak számukra megfelelő és ízletes fogásokat. Nem félnek kísérletezni: a hazai ízek mellett izgalmas, egzotikus ételek is várják vásárlóikat. Fontosnak tartják, hogy a modern gasztronómia minden kihívásának megfelelő, egészséges és tápláló ételeket készítsenek, ennek megfelelően elsősorban magyar termelőkkel állnak kapcsolatban, kizárólag friss, minőségi alapanyagokból dolgoznak. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak friss saláták, főételek, levesek és desszertek, húsos, halas és vegán fogások. A termékkínálat kialakításakor gondosan ügyelnek arra, hogy a vegán és egyéb speciális étrendet követők mellett az ételérzékenyek és a húsimádók is találjanak kedvükre való ételeket.

Fenntarthatóság

Ételeiket tartósítószermentesen, a legmodernebb skin csomagolással készítik, így akár több napig is frissek maradnak. Odafigyelnek a környezet fenntarthatóságára is: környezetbarát csomagolást használnak, üvegeik visszaválthatóak.

Hogyan működik?

Tárolás

2-5 °C között tárolandó, felbontás után 12 órán belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Bltn Invest Kft.
1030 Budapest
Rozália utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 11 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Mein tészta
Búzaliszt
térfogatnövelőszer
E500 - Nátrium-karbonátok
Olvadó só
Kurkuma
Pakchoi
Kápiapaprika
újhagyma
kelkáposzta
Sárgarépa
Szezámolaj
Petrezselyem
Koriander
Bors
Szójaszósz

Tápérték: 100 g

Energia644 kJ/157 kCal
Zsír1.7 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát29 g
amelyből cukor4.3 g
Fehérje5.4 g
1.14 g
Élelmi rost2 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.