
Aurelia
Aurelia Ravioli Kecskesajttal és olívával
250 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Aurelia Ravioli Kecskesajttal és olívával
Termékinformáció
Az édes illatú Ravioli csodálatra késztet. Egyszerűségét, valamint ízletes összetevőit – frissítő fiatal kecskesajtot és egy csipetnyi fekete olajbogyó finom keserűségét. 30%-kal több töltelékkel minden alkalomra. Csodálatos gasztronómiai élményt nyújtanak. Bármilyen szósszal (piros vagy fehér), vagy néhány csepp olívaolajjal is jól passzolnak. Tiszta öröm, minden falatban!
Elkészítési javaslat
Forró sós vízben 2 percen keresztül főzd. Főzés után leszűrve, ízlés szerinti mártással tálald.
Receptötlet
Egy kis serpenyőben hevítsd fel a vajat közepes lángon. Adj hozzá olívaolajat, felaprított hagymát és főzd, amíg puha nem lesz (5-6 perc), majd add hozzá a felaprított fokhagymát és főzd még egy percig. Keverés közben lassan add hozzá a vodkát, és párold fedetlenül, amíg körülbelül felére (5-6 perc) nem csökken. Adj hozzá paradicsomszószt, cukrot, sót, borsot, oregánót és zúzott pirospaprikát. Párold fedetlenül 10-15 percig.
Főzés közben melegítsd elő a sütőt 190 °C-ra, és főzd az Aurelia friss ravioli-t a csomagolás utasításai szerint. Rétegezd a ravioli-t egy 20x30 cm-es sütőedénybe. Önts mártást a raviolira, fedd le szeletelt vagy aprított friss mozzarellával, és szórd még a parmezán sajtot a tetejére. Süsd, amíg a sajt meg nem olvad.
Díszítsd friss petrezselyemmel és azonnal tálalhatod is.

Termelői információ
A Naše klasje a céget 2001-ben alapította. Utuk zöldmezős befektetési projektként kezdődött, amelynek célja, hogy elvezesse őket az innovatív termékek fejlesztéséhez, marketingjéhez és piaci bevezetéséhez. Ez a projektjük két gyárra nőte ki magát – az egyik friss tésztát, a másik pedig a sütőipari termékek összetevőit gondozza. Friss tésztagyártásuk vezető szerepet tölt be a hazai piacon, és minden más termékük belföldön és a nemzetközi boltokban is megtalálható.

Tárolás
Száraz és hűvös helyen, 2-8°C között tárolandó. Felbontás után 3 napig fogyasztható. Fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig.
Forgalmazó
Szega Camembert Kft.
1026 Budapest, Pázsit utca 2. 1/B
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| durum búzadara | |
| Töltelék | 45 % |
| Sajt | |
| Kenyérmorzsa | |
| Búzaliszt | |
| Élesztő | |
| Étkezési só | |
| kecskesajt | 10 % |
| fekete olíva | 7 % |
| napraforgóolaj | |
| Étkezési só | |
| Olivaolaj | |
| kecskesajt aroma | |
| víz | |
| Tojás |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1163 kJ/276 kCal |
| Zsír | 9.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 4.2 g |
| Szénhidrát | 37.5 g |
| amelyből cukor | 1.2 g |
| Fehérje | 10 g |
| Só | 1.2 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |