WOSTOK Mate szénsavas üdítőital, pörkölt mate levél főzettel

330 ml
 699 Ft 
699 Ft2 118 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 649 Ft
Származási ország: Németország,

WOSTOK mate ízű szénsavas üdítőital, pörkölt mate levél főzettel, vegán. Természetes alapanyagokból készül, a mate jótékony élénkítő és energetizáló hatásával. A WOSTOK igazi prémium minőségű, „mindenmentes” szénsavas üdítőital. Különleges, alternatív megjelenésével és keleties ízvilágával kellemesen színesíti az itthoni kínálatot.

A WOSTOK Mate egy yerba-mate tea alapú szénsavas üdítőital, kifejezetten füstös illattal és 20 mg/100 ml koffeinnel. Kifinomult önálló üdítőként és innovatív koktélok és long drinkek töltelékeként egyaránt kiváló.

Fogyasztás

Fogyasztását hűtve ajánljuk.

Termelői információ

Az Italműhelyben különleges, jó minőségű, magyar üdítőitalok fejlesztésével foglalkoznak. Az Italműhely 2016 óta foglalkozik jó minőségű, magyar üdítőitalok gyártásával és forgalmazásával. Jelenleg két saját fejlesztésű és gyártású termékük van, a Tikkadt Szöcske kóla és a Békanő limonádék, illetve kizárólagos magyar forgalmazói a WOSTOK berlini limonádécsaládnak.A saját termékek mellett az Italműhely 2018-ban megkezdte a berlini WOSTOK üdítőitalok magyarországi forgalmazását. A termék magas minősége, gyümölcstartalma, különleges megjelenése és ízvilága miatt kiválóan illeszkedik az általuk kínált üdítőital palettába. 

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Italműhely Kft.
1182 Budapest, Nemeske u. 21/a.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.