
Tóalmási
Tóalmási füstölt nyers darabolt sertés felsál
kb. 300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Tóalmási füstölt nyers darabolt sertés felsál - füstölt nyers darabolt comb, hagyományos érlelésű (vákuumcsomagolásban)
A Tóalmási füstölt felsál csont nélküli sertéscomb felsálrészének felhasználásával készül, melyet szárazon sóznak, hagyományosan pácolnak, érlelnek és kőfüstölőben kemény fával füstölnek. A konyhasón és pácsón kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használnak fel a gyártás során.Füstölt felsál nem tartalmaz nitritepácsót, teljesen 'E' mentes.

Felhasználási javaslat
Azonnal fogyasztható önmagában is.
Termelői információ
A Tóalmási Kolbász Manufaktúra szenvedélyesen hisz a hagyományos, adalékmentes húsipari termékekben. Manufaktúrák Neked Kft. néven működik Magyarországon és a nemzetközi piacokon, ahol prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült termékeivel szolgálja ki vásárlóit. Tóalmási kolbászai tradicionális receptek alapján, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, és már országszerte elérhetők. A visszatérő vásárlóinak hűsége és bizalma motiválja nap mint nap, hogy a legjobbat nyújtsa.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartva, a csomagolástól számított 45 napig él a szavatossága.
Gyártó
Manufaktúrák Neked Kft.
2252 Tóalmás, Fő út 148.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Nyers sertésfelsál csont nélkül |
| Konyhasó |
Tápérték: 100 g
| Energia | 865 kJ/206 kCal |
| Zsír | 14 g |
| amelyből telített zsírsavak | 5 g |
| Szénhidrát | 0.5 g |
| amelyből cukor | 0.5 g |
| Fehérje | 20 g |
| Só | 5 g |
| Élelmi rost | g |