Martini Fiero

1 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 4 499 Ft 4 499 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Olaszország,

Termék információ

A Martini Fiero tüzes színe és pikáns, gyümölcsös íze 100 százalékban a Martini keverőmestere, Beppe Musso gondos keverési folyamatának eredménye. Ennek a modern vermutnak az ízében a citrusfélék, a keserédes narancs kap hangsúlyos szerepet, és long drinkként fogyasztva a tonikkal alkot tökéletes párost.

Termelői információ

A céget 1862-ben alapította a spanyol származású Don Facundo Bacardi Masso, Santiago de Cuba-ban. A cég 1877-ben elnyerte az első aranymedált a spanyolországi világkiállításon a minőségéért. Kidobták a szabálykönyvet, és saját keverékeiket készítették egy forradalmi rumkészítési eljárással, amely örökre megváltoztatja a rum készítésének módját.

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebb rummárka.
 

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Némedi út 104.
2330 Dunaharaszti
Magyarország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.