Luigi Tomadini

Luigi Tomadini Kockázott Paradicsom konzerv

400 g
759 Ft 1 898 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Luigi Tomadini Kockázott Paradicsom konzerv

Az egyik legpraktikusabb Luigi Tomadini készítmény minden konyhába a hámozott, kockázott paradicsom. Ebben a paradicsomkészítményben benne van minden ami egy valódi paradicsomos ételhez kell, a zöldség leve és húsa is, annak valódi ízével és zamatával. A kockázott paradicsom rendkívül praktikus termék, hiszen a paradicsom darabolásával sem kell bíbelődni. Mindenfajta paradicsomos ételhez ajánlják.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A Mayer&Barna Kft. 1998 óta kizárólagosan forgalmazza a Tomadini család termékeit, ami azóta több, hasonlóan magas színvonalú márka kínálatával egészült ki. Bár több, mint két évtizede működik a cég, mégis megmaradt családi jellegű vállalkozásként. 

Luigi Tomadini 1843-as indulásától kezdve nem reklámokkal, hanem kizárólag elhivatottsággal szerez Olaszország mellett egyre szélesebb körben ismertséget. Immár öt generációval később is elmondható, hogy lassan 160 éve kiegyensúlyozott, magas minőségű, 100%-ban durumlisztből készült tésztákat kínál, kiegészítve a tészta elengedhetetlen hozzávalójával, a Dél-Olaszországból származó paradicsom készítményekkel.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Mayer&Barna Kft.
Magyarország 2142 Nagytarcsa, 093/347 hrsz


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kockázott paradicsom
paradicsomlé
Étkezési só
Savanyúságot szabályozó anyag
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia8 kJ/19 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát3 g
amelyből cukor g
Fehérje1.1 g
0.1 g
Élelmi rost0.8 g