Zöldlomb ÖKO

Zöldlomb mosószóda mosószer és általános tisztítószer

1,5 kg
2 049 Ft 1 366 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A mosószóda (nátrium karbonát, sziksó) biológiailag lebomló, vízlágyító, áztató és jó zsíroldó tisztítószer. A mosószódát használhatod mosáshoz önállóan a "hagyományos" mosópor helyett vagy azzal kombinálva, mosódióval keverve, hogy fokozza a tisztító hatást. A mosószóda könnyen öblíthető, így a legtöbb mosószerrel ellentétben nem marad belőle a ruhában mosás után, így allergiások, érzékeny bőrűek is használhatják.

Használat

Felhasználás: Mosáshoz: a hagyományos mosószer 1/3-a 1/2 helyettesíthető mosószódával, mosódió mellé kb. 3 evőkanálnyit adj. Áztatáshoz, foltok eltávolítása: 5 liter meleg vízhez adj kb. 2 evőkanálnyi mosószódát (Figyeljen a textília színtartósságára!). Általános tisztításhoz: 1 liter meleg vízhez adj 1-3 evőkanálnyit szennyeződéstől függően különesen jó zsíros szennyeződések eltávolítására pl. tűzhely, zsíros csempe, linóleum. Mosogatás: 5 liter meleg vízhez 1 evőkanálnyit oldj fel. Alumínium edényekhez ne használd! A mosószódával történő mosogatás/ tisztítás után alapos öblítés (esetleg ecetes vízzel) szükséges, megelőzendő a felület foltos száradását. Jó tanács: Amennyiben a lefolyóba nem teljesen feloldott mosószóda kerül, önts utána meleg vizet, hogy megelőzd az anyagnak a csőbe való lerakódását.

A márkáról

A Zöldlomb környezetbarát, az EU ecolabel kritériumoknak megfelelő tisztítószercsalád. Alapvető üzleti filozófiája: Megfizethető környezetbarát, minőségi termékek gyártása, forgalmazása. A cég rendkívüli hangsúlyt fektet a környezetbarát technológiák és termékek minőségére. Nem végez állatkísérleteket.

Csak kiváló minőségű alapanyagból dolgozik, melyek megfelelnek az összes környezetvédelmi rendelkezésnek, a környezetben gyorsan lebomló azt minél kevésbé terhelő alapanyagokat használnak. Színezék anyagokat nem használ, amennyiben nem feltétlenül szükséges nem ad hozzá termékeihez illatanyagot sem. Laboratóriumában folyamatosan fejleszti receptúráit.

A termékeik közül jelenleg az általános tisztítószer, WC tisztító, szanitertisztító, üvegtisztító, padlótisztító, az ecetes tisztítószer és a mosogatószereik rendelkeznek hivatalos EU Ecolabel minősítéssel.

Tárolás

Száraz, hűvös fagymentes helyen tárolandó.

Forgalmazó

Zöldlomb ÖKO Kft.
1112 Budapest, Csenger u. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

95-99% Nátrium-karbonát