Zöldlomb ÖKO

Zöldlomb ÖKO aloe veral folyékony mosószer koncentrátum 3l

40 mosás
BIO
4 749 Ft 119 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Aloe Vera mosószer koncentrátum (40 mosáshoz elegendő) kézi és gépi mosáshoz fehér és színes ruhákhoz. Kiváló tisztító hatás alacsony hőmérsékleten is. Alaposan tisztít, védi ruháid színét és kíméletes a bőrhöz. Foszfátot és optikai fehérítőt nem tartalmaz. Foltisztításhoz és fehér ruhákhoz adj hozzá Zöldlomb fehérítő port (Nátrium perkarbonát alapú).

Használat

Adagolás:

Gépi mosás: 4-5 kg ruhatöltet esetén, féltöltetnél a megadott mennyiség felét használd.
Kézi mosás: Normál szennyeződéseknél 10 l meleg vízhez 1 kupaknyi (38ml), erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagold.

A márkáról

A Zöldlomb környezetbarát, az EU ecolabel kritériumoknak megfelelő tisztítószercsalád. Alapvető üzleti filozófiája: Megfizethető környezetbarát, minőségi termékek gyártása, forgalmazása. A cég rendkívüli hangsúlyt fektet a környezetbarát technológiák és termékek minőségére. Nem végez állatkísérleteket.

Csak kiváló minőségű alapanyagból dolgozik, melyek megfelelnek az összes környezetvédelmi rendelkezésnek, a környezetben gyorsan lebomló azt minél kevésbé terhelő alapanyagokat használnak. Színezék anyagokat nem használ, amennyiben nem feltétlenül szükséges nem ad hozzá termékeihez illatanyagot sem. Laboratóriumában folyamatosan fejleszti receptúráit.

A termékeik közül jelenleg az általános tisztítószer, WC tisztító, szanitertisztító, üvegtisztító, padlótisztító, az ecetes tisztítószer és a mosogatószereik rendelkeznek hivatalos EU Ecolabel minősítéssel.

Tárolás

Száraz, hűvös fagymentes helyen tárolandó.

Forgalmazó

Zöldlomb ÖKO Kft.
1112 Budapest, Csenger u. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15 % anionos felületaktív anyag
5-15% Szappan
<5% Nem ionos felületaktív anyag
Enzimek (protease, amylase, cellulase)
benzisothiazolinone
methylisothiazolinone
aloe barbadensis