Zöldlomb ÖKO

Zöldlomb ÖKO aloe vera mosogatószer koncentrátum

0,75 l
BIO
1 539 Ft 2 052 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a rászáradt ételmaradékokat, a poharakról, tányérokról és az edényekről. Kíméletes a bőrhöz, cukortenzidet és ALOE VERA-t tartalmaz.

Használat

Adagolás: Normál szennyeződéseknél 1 adagot kb. 2ml-t adjunk 5 liter meleg vízhez, erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagold.

A márkáról

A Zöldlomb környezetbarát, az EU ecolabel kritériumoknak megfelelő tisztítószercsalád. Alapvető üzleti filozófiája: Megfizethető környezetbarát, minőségi termékek gyártása, forgalmazása. A cég rendkívüli hangsúlyt fektet a környezetbarát technológiák és termékek minőségére. Nem végez állatkísérleteket.

Csak kiváló minőségű alapanyagból dolgozik, melyek megfelelnek az összes környezetvédelmi rendelkezésnek, a környezetben gyorsan lebomló azt minél kevésbé terhelő alapanyagokat használunk. Színezék anyagokat nem használ, amennyiben nem feltétlenül szükséges nem ad hozzá termékeihez illatanyagot sem. Laboratóriumában folyamatosan fejleszti receptúráit.

A termékeik közül jelenleg az általános tisztítószer, WC tisztító, szanitertisztító, üvegtisztító, padlótisztító, az ecetes tisztítószer és a mosogatószereik rendelkeznek hivatalos EU Ecolabel minősítéssel.

Tárolás

Száraz, hűvös fagymentes helyen tárolandó.

Forgalmazó

Zöldlomb ÖKO Kft.
1112 Budapest, Csenger u. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyag
5-15% nem ionos felületaktív anyagok
<5% amfoter felületaktív anyag
E270 - Tejsav
Aloe vera
methylisothiazolinone
benzisothiazolinone