Starbucks Sós-karamellás ízű forró csokoládés italpor

220 g
 1 990 Ft 9 045 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Starbucks Sós-karamellás ízű forró csokoládés italpor

Használat

Ha egy adag= 200 ml zsírszegény tej + 22 g ( 1 tasak) sós-karamellás forró csokoládés italpor, mely alapja a 100 ml-re számított tápérték adatoknak.

Termelői információ

A Starbucks 1971 óta, a Pike Place Market-beli kezdetektől egészen napjainkig folyamatosan fejlődik. A vállalat korábban egyetlen üzletből állt, amely Seattle történelmi Pike Place Marketében helyezkedett el, és a világ egyik legjobb frissen pörkölt, egész kávébabból készült italát kínáltuk. A Moby Dick által inspirált név életre keltette a nyílt tenger romantikus életérzését és a tengerjárók hagyományait a korai kávékereskedőkben.

A Starbucks kávéházai a kávéimádók központi helye lett szerte a világon. Miért ragaszkodnak a Starbuckshoz? Mert tudják, hogy számíthatnak az egyedi kiszolgálásra, a barátságos légkörre, és a kiváló minőségű, szakértelemmel pörkölt és gazdagon főzött kávéra minden egyes alkalommal. A cég lelkes szállítója a kávénak és minden egyébnek, ami hozzátartozik egy igazi kávéházi élményhez. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft.
Budapest, Lechner Ödön fasor 7, 1095


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.