Naturea Félnedves Kacsás jutalomfalat macskáknak

100 g
 1 490 Ft 14 900 Ft/kg
Származási ország: Portugália,

Naturea Félnedves Kacsás jutalomfalat macskáknak

Friss kacsahúsból készült jutalomfalatunk intenzív és felejthetetlen ízélményt nyújt a cicusod számára.

* A kép illusztráció.

A friss kacsahúshoz olyan egyéb összetevőket adtak, amelyek még ízletesebbé és egészségesebbé teszik ezt a finomságot. A hozzáadott zöldségek, gyümölcsök, tengeri algák még táplálóbbá teszik ezt a különleges jutalomfalatot. A hozzáadott kondroitin és glükózamin minden életkorban hasznosak az ízületek megóvása céljából.

  • Nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot
  • A könnyen fogyasztható, zamatos falatkák
  • Egészséges ízületek
  • Könnyen emészthető
  • Ízletes
  • Természetesen gabonamentes

Termelői információ

Gabonamentes, tartósítószermentes, adalékmentes finomságok kutyáknak és cicáknak magas hústartalommal. Egészséges és környezetbarát termékek minden kutyusnak és cicának, akinek fontosak a megbízható, válogatott, első rangú alapanyagok és a gondos és kíméletes feldolgozás.

A Naturea-t 2010-ben alapították Portugáliában.  A céljuk egy világszínvonalú, kiemelkedő minőségű márka megalkotása. A Naturea csapat szeme előtt egy megingathatatlan cél lebeg: a természetes ösztönnek megfelelő étrend létrehozása. Ez nem csupán a koncepciójuk, hanem minden insprációjik, minden fejlesztési munkájuk alapja. Valamennyi receptúrájukat úgy alkották meg, hogy azok elsődleges és legnagyobb arányú összetevője hús vagy hal legyen, olyan alapanyagok, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas minősítésűek.

Tárolás

Tárolás száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

Pet Farm Family KFT.
Budapest, Dembinszky u. 32, 1071


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.