Jar

Jar Platinum Plus Lemon All In One Mosogatókapszula

75 db
10 149 Ft 135 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jar Platinum Plus Lemon All In One Mosogatókapszula

A Jar Platinum Plus all-in-one mosogatókapszula a megújulás erejével tisztítja meg az edényeket, és a Jar makacs ételszennyeződések elleni legkiválóbb megoldását nyújtja. Még az idővel képződött fakó réteget is segít eltávolítani az edényekről, helyreállítva azok eredeti ragyogását. Kiváló tisztítóhatásának köszönhetően a Jar Platinum Plus a rászáradt ételmaradványokat is eltávolítja még a rövid program igénybevételi tesztkörülményei között is. Kevés az időd? Aggodalomra semmi ok: válts rövid programra! A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így rövid programok esetén is gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. Ráadásul rendkívül egyszerűen használható: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezd a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába! Válts rövid programra*, hogy időt, energiát és vizet takaríthass meg az általános, standard programokhoz képest!

  • A Jar mosogatókapszulák makacs ételszennyeződések elleni legkiválóbb termékcsaládja segít helyreállítani az edények újszerű tisztaságát
  • A fakulás elleni technológiájának köszönhetően helyreállítja a megfakult edények eredeti ragyogását
  • Rövid programok esetén is hatékony
  • Válts rövid programra, hogy időt, energiát és vizet takaríthass meg a normál programokhoz képest
  • Előáztató formulája elvégzi helyetted az előmosogatást, így vizet spórolhatsz meg
  • Világszerte elismert mosogatógép-gyártók ajánlásával
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
  • Gyárunk 100%-ban megvásárolt, megújuló villamosenergiát használ

Használat

Helyezd a tablettát az adagolóba, majd zárd le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúlj! Ne bontsd ki és ne válaszd szét az összetapadt kapszulákat! Használat után mindig zárd vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A legkiválóbb eredmény érdekében használd az adagolót! Amennyiben a mosogatókapszula nem fér az adagolóba, tedd az evőeszköztartó-kosár tetejére, és válassz egy előmosogatás nélküli programot! Nincs szükség hozzáadott vízlágyító sóra, csak rendkívül kemény, 26°e feletti víz esetén (ami a háztartások nagyjából 5%-ára jellemző). A mosogatógép hatékonyan működik a Jar márkával öblítőszer vagy vízlágyító só nélkül is. A kényes vagy mintás edényeket javasolt alacsonyabb hőfokon vagy rövid programmal mosogatni. Ne hagyd, hogy az ezüst hozzáérjen a rozsdamentes acélhoz! Ne helyezz a mosogatógépbe antik/kézi festésű porcelánt vagy vékony ólomkristályt!

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Itass kevés vizet a hígítás érdekében. Proteáz -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

15-30% Oxigénalapú Fehérítőszerek
5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok
<5% Foszfonátok
polikarboxilátok
enzimek
illatanyagok