Pápai Hús

Pápai Füstölt sertés hátsó csülök

kb. 1,67 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 16 NAPIG

kb

 5 499 Ft 3 299 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Nyers, csontos, gyorspácolt füstölt sertés hátsó csülök vákumcsomagolva. Kb. 1,5 kg.

A füstölt hátsó csülök egy ízletes és hagyományos termék, ami kiemelkedik az étkezési élmények közül a füstös aromájával és kiváló minőségével. Kézműves módon készül, hogy megőrizze az autentikus ízeket és a hagyományos eljárások varázsát. Ideális választás hidegtálakhoz, szendvicsekhez, vagy akár önállóan is, hogy minden falatnál átélhesd az igazi ízeket és hangulatot. Élvezd a füstölt hátsó csülök gazdag ízeit és hagyományos jellegét az étkezések során!

Termelői információ

Az új Pápai-Hús tevékenysége kiterjed a sertésvágásra és darabolásra, előhűtött és fagyasztott hús előállítására, füstölt és hőkezelt húskészítmények, sonka és szalonna gyártására. Az elkészült termékeket a vállalat tárolja, csomagolja, kereskedelmi partnereinek kiszállítja, kiskereskedelmi forgalomban mintaboltjaiban értékesíti. A Pápai Hús a fogyasztók minél teljesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan fejleszti termékeit. A kiváló minőségű sertéshús biztosítására a vállalatcsoport saját sertéstenyésztő üzletággal rendelkezik.

Tárolás

0-5°C között tárolandó és fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Forgalmazó

Pápai-Hús Kft.
8500 Pápa, Kisfaludy u. 2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 16 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

sertés hátsó csülök
Ivóvíz
Étkezési só
E250 - Nátrium-nitrit