Pappudia

Pappudia Friss Almalé 100%-os

1 l
Nagyszerű ajánlat
799 Ft 799 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

100% direkt préselt természetesen zavaros almalé

Ami zavarossá teszi a zavaros almalevet, az az alma szilárd részecskéinek jelenléte, természetesen nem valódi almadarabok, hanem apró részecskék, amelyeket átlátszó lében szűrnek ki. A szilárd anyagok tartalmazzák az antioxidánsokat. Ugyanazt a hatást érheti el, ha zavaros almalevet iszik, mintha az almát héjával együtt enné meg.

  • Minden palack 9-10 almából készül
  • A palack 50%-ban újrahasznosított anyagból van
  • A lé nem koncentrátumból készül

Bemutatkozik a Pappudia

Nagyszerűt enni és inni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Pappudio márka, amely nem csupán minőségi készételeket, desszerteket és snack-eket jelent. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.

Kíváncsi vagy, miért kaptál Pappudiót, amikor megrendelted a Pappudiát? Megváltoztattuk a logót és a dizájnt, hogy megfeleljen más Rohlik márkáknak, így egy ideig a régebbi dizájnt kaphatod helyette. De ne aggódj, a benne lévő termék pontosan ugyanaz!

És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Pappudia mellett a Miil, Dacello, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártóról

A Molkerei Gropper egy német családi vállalkozás, amelyet 1929-ben alapítottak. Tejtermékeket (tejes italokat, fermentált tejtermékeket, joghurtokat, desszerteket és egyéb tejkülönlegességeket), gyümölcsleveket, turmixokat és kávét gyárt.

Tárolás

Hűtőszekrényben, legfeljebb +8°C-on tárolandó. Felbontás után is hűtőszekrényben tárolandó és azonnal fogyasztható.

Forgalmazó

Molkerei Gropper GmbH & Co. KG
Am Mühlberg 2, 86657 Bissingen, Germany


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almalé
Antioxidáns
aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia190 kJ/45 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát10.4 g
amelyből cukor9.9 g
Fehérje0.1 g
0.01 g
Élelmi rost0.2 g