• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Tena Lady Slim Extra betét középsúlyos inkontinenciára

20 db
 2 999 Ft 150 Ft/db
Származási ország: Hollandia,

Egészségügyi betét méretű speciális betét középsúlyos vizeletvesztésre hármas védelemmel: nagyfokú nedvszívó képesség, egyedi szagmegkötő rendszer és testhezálló formájú InstaDryZone felület a mindennapi diszkrécióért és biztonságért.Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  • Nedvszívó képessége: 4/8
  • Középsúlyos vizeletvesztés esetén ajánlott
  • Erős gumírozása és puha szélei által testhezálló
  • Egyszerre biztosít nagyfokú nedvszívást és diszkréciót
  • InstaDRY™ technologiával gyorsabban megköti a folyadékot és a szagokat
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt


A márkáról

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját. Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását. A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Tárolás

Szavatossági idő: a gyártástól számított 3 év. A gyártás időpontját lásd a csomag oldalán.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.