Active O2

ActiveO2 Fitness Alma - Kiwi

0,75 l
 699 Ft 932 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Az ActiveO2 Alma-Kiwi, a frissítő alma és a kiwi üdítő ízével, hozzáadott oxigénnel, fruktóz és más édesítőszerek keverékével készül.

Az oxigéndús ásványvíz fogyasztása során az oxigén a gyomorfalon keresztül szívódik fel, felgyorsítva a véráramba kerülést, hogy azután a véráramon keresztül jusson el a belső szervekhez, különösképpen a májba. Az oxigéndús ásványvíz serkenti a véráramot, így fokozza a munka- és a sport teljesítményt, csökkenti a fejfájás tüneteit is.

  • Kalóriatartalma alacsony
  • Szénsavmentes
  • Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz
  • Fogyasztása életkortól függetlenül ajánlott

Felhasználás

A csomagolás felbontása után 2 napon belül javasolt az elfogyasztása.

A márkáról

A Bajor-Alpok tiszta Adelholzener ásványvízén alapuló ActiveO2 oxigént adott a tökéletes felfrissüléshez szénsav hozzáadása nélkül. Az oxigén megadja az ActiveO2 jellegzetes, frissítő ízét. Stílusos palackjával, praktikus sportzárával és ízesítésével az ActiveO2 egy klassz, modern márka - tökéletes, ha éppen kinn tartózkodsz: Akár sportolsz, akár vásárolsz, akár autót vezetsz - funkcionális ivókupakja révén az ActiveO2-t bárhová magaddal viheted. Az ActiveO2 sikertörténete 2001-ben kezdődött. Ma az emberek a világ több mint 20 országában ismerik és szeretik az ActiveO2-t ízek széles választékával.

Tárolás

Száraz és szobahőmérsékletű helyen tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.