Vitamin Well Hydrate

500 ml
 829 Ft 1 658 Ft/l
Származási ország: EU,

Felfrissít és hidratál

Rebarbara-Eper ízű szénsavmentes, energiaszegény üdítőital hozzáadott B-vitaminokkal, D-, E-, C-vitaminokkal, cinkkel és rézzel.

A Hydrate segíti a szervezet folyadék-visszapótlását. C-, B12-vitamint, valamint pantoténsavat tartalmaz, amely vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez. A biotin, a niacin és a cink pedig a bőr rugalmasságának megtartását segítik.

A márkáról

Modern, egészséges és ízletes alternatíva az üdítőitalok és cukros rostos italok helyett. Éppen ezt hiányolták a Vitamin Well alapítói 2008-ban a svéd üdítőital piacról. Mivel az is akadályba ütközött, hogy a külföldi piacokon hasonlóan jó alternatívát találjanak, eldöntötték, hogy megalkotják saját funkcionális italukat, egy olyan üdítőt, amely ízletes, tápanyagokkal dúsított és kevesebb cukrot tartalmaz – egy olyan italt, amelyet ők maguk is szívesen fogyasztanának.

Később kiderült, hogy ezzel több ember is így volt, szívesen itták az új italt. Ma, több mint tíz évvel később, számos külföldi bemutatkozás után a svéd vitaminital sikere tagadhatatlan. De itt nem ér véget a történet, a Vitamin Well folyamatosan fejleszti üdítőitalait, hogy még jobbak és finomabbak legyenek.

Fogyaszd egészséggel, jól behűtve!

Tárolás

Szobahőmérsékleten, felbontást követően pedig hűtőben tárolandó.

Figyelmeztetés

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.