Eredeti Aloe Vera

Eredeti Aloe Vera gél

100 ml
1 299 Ft 12 990 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eredeti Aloe Vera gél

Nyugtasd, regeneráld és tápláld a bőrt az Eredeti Aloe Vera könnyen beszívódó, olajmentes bőrnyugtató géljével. A 100%-ban stabilizált Aloe Vera lét tartalmazó készítménnyel mindent megadhatsz bőrödnek, ami annak nem kívánatos irritációjának a csökkentéséhez, táplálásához és hidratálásához szükséges. A 100%-ban stabilizált Aloe Vera léből, panthenol, allantoin és kamilla kivonat hozzáadásával készült bőrápoló gél ideális a bőr irritációinak (pl.: viszketés, bőrpír, rovarcsípés), a napozás utáni megviselt bőr tüneteinek azonnali enyhítésére, vagy a kiszáradt bőr frissítő hidratálására. Természetes összetevőivel ugyanakkor igazi vitamin és tápanyag forrás is, mely életkortól függően bármikor hasznos segítség a bőrápolásban. A panthenol segíti a normál bőrbarrier helyreállítását és támogatja a sérült bőr regenerációját. Az allantoin gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásával támogatja a sebgyógyulási folyamatokat és a bőr mihamarabbi regenerációját. Az Eredeti Aloe Vera gél alkalmazható: felületi hámhiányra; kisebb irritációk (bőrpír, banális bőrfelszíni égési sérülés, napégés) enyhítésére; pattanásos bőrre; szúnyogcsípés után; herpesznél viszketés enyhítésére; viszkető, száraz, berepedezett, korpádzóan hámló bőrök hidratálásához, táplálásához.

Használat

A szükséges mennyiséget vidd fel közvetlenül a bőrre, vagy nyomd ki a tenyeredbe, és simító mozdulatokkal oszlasd el a bőrfelszínen. Igény szerint naponta többször alkalmazható. Az Eredeti Aloe Vera spray után alkalmazva erősíthetik egymás hatását.

Tárolás

Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Külsőleg alkalmazd! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A bőr komolyabb sérülésénél fordulj orvoshoz!

Forgalmazó

Alveola Kft.
1143 Budapest, Gizella út 28/A.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aloe barbadensis leaf juice
aqua
glycerin
propylene glycol
panthenol
allantoin
chamomilla recutita extract
phenoxyethanol
acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer
xanthan gum
disodium edta
sodium hydroxide
ethylhexylglycerin