Eredeti Aloe Vera

Eredeti Aloe Vera spray

100 ml
1 099 Ft 10 990 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eredeti Aloe Vera spray

Az Eredeti Aloe Vera Spray egy igazi multifunkciós bőrápoló, mely egyetlen táskából sem hiányozhat. A 100%-ban stabilizált Aloe Vera léből, hialuronsav, NMF, panthenol, allantoin, növényi kivonatok (kamilla, árnika, Ginkgo) hozzáadásával készült bőrápoló ideális a bőr irritációinak (pl.: viszketés, bőrpír, rovarcsípés), a napozás utáni megviselt bőr tüneteinek azonnali enyhítésére, vagy a kiszáradt bőr frissítő hidratálására. Természetes összetevőivel ugyanakkor igazi vitamin és tápanyag forrás is, mely életkortól függően bármikor hasznos segítség a bőrápolásban. A panthenol segíti a normál bőrbarrier helyreállítását és támogatja a sérült bőr regenerációját. Az allantoin gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásával támogatja a sebgyógyulási folyamatokat és a bőr mihamarabbi regenerációját. A spray egyik legfontosabb összetevője a hialuronsav, mely fokozza a bőr és az azt alkotó szövetek vízmegtartó képességét és minimalizálja a nem kívánatos hidratáció vesztést. Az eredeti Aloe Vera Spray bőrazonos NMF (Natural Moisturizing Factors), vagy közismertebb nevén természetes vízmegkötő faktoraival fokozza a bőr hidratációját és hozzájárul annak egészséges működéséhez. A bőralkotó lipidekkel együtt üde, friss, kellemes tapintású bőrérzetet biztosítanak. Arcon és testen egyaránt használható. Használd a bőrápolási rutin részeként reggel és este, közvetlenül lemosást követően!

Használat

A szükséges mennyiséget permetezd közvetlenül a bőrre, vagy fújd a tenyeredbe, és simító mozdulatokkal oszlasd el a bőrfelszínen!

Tárolás

Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Külsőleg alkalmazd! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ne alkalmazd, ha érzékeny vagy valamelyik növényi összetevőre!

Forgalmazó

Alveola Kft.
1143 Budapest, Gizella út 28/A.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aloe barbadensis leaf juice
aqua
propylene glycol
glycerin
panthenol
phenoxyethanol
chamomilla recutita extract
arnica montana flower extract
ginkgo biloba leaf extract
sodium hyaluronate
allantoin
sodium pca
lactic acid
disodium edta
ethylhexylglycerin