-15 %

SeaFood Hungary

Lazacfilé bőr nélkül

kb 230 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

Kedvezmény vége: 3. 5.

kb

 1 990 Ft kb 2 342 Ft
8 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Norvégia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lazacfilé bőr nélkül

A lazacfilé bőr nélkül is kiválóan elkészíthető, és számos módon felhasználható ételkészítés során. A lazacfilé kiváló forrása fehérjéknek, omega-3 zsírsavaknak, D-vitaminnak és ásványi anyagoknak, mint például a káliumnak és a magnéziumnak. Ezek az összetevők fontosak az egészséges szív- és érrendszer, az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez. 

Felhasználási információ

Alapos hőkezelés után fogyasztható.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

0 és + 4°C között tartandó.

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.

2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Lazac

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.