
Chio
Chio Snacks Burgonyaszirom Sós
65 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Chio Snacks Burgonyaszirom Sós
A régi kedvenc újra itt van! A burgonyaszirmokat a magyar konyha ízeire hangoltuk: kóstoltad már sós ízben?
Termékleírás
A szigorú minőségi ellenőrzés alapján válogatott burgonya és a finom fűszerek keveréke, amely igazi burgonyachips ízélményt nyújt. Hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz
- 100% Chio minőség
- Minőségi összetevők
- Válogatott alapanyagok
- Mindig ropogós
Fogyasztási javaslat
Ez a tasak 2-3 adagot tartalmaz. 1 adag = 30 g
Termelői információ
A II. világháborút követően alapította meg a Chio céget a német Opel család, amely azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül. Magyarország vezető snackmárkájává vált az évek során az ellenállhatatlan termékei révén, 2012 óta pedig az Intersnack leányvállalata lett.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!
Forgalmazó
Intersnack Magyarország Kft.
1117 Budapest, Alíz utca 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Burgonyakeményítő | 41 % |
növényi olajok | |
napraforgóolaj | |
Repceolaj | |
burgonyapor | 22 % |
Rizsliszt | |
élesztőkivonat | |
Étkezési só | |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
természetes aroma | |
Cukor | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
karamellizált cukorszirup | |
fűszer | |
vöröshagymapor |
Tápérték: 100 g
Energia | 2310 kJ/553 kCal |
Zsír | 32 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.9 g |
Szénhidrát | 62 g |
amelyből cukor | 0.6 g |
Fehérje | 2.6 g |
Só | 0.9 g |
Élelmi rost | 3.5 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Tej |
Szezámmag |