Finish

Finish Shine & Protect Rinse Aid öblítőszer gépi mosogatáshoz, Regular

0,8 l
3 049 Ft 3 811 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Előfordul, hogy a mosogatógép a leghatékonyabb formulák esetében is nyomot hagy maga után és vizesen hagyja az edényeket. Ahhoz, hogy teljesen tisztává varázsoljuk az edényeket, sokszor külön el kell törölni azokat. A Finish Rinse & Shine Aid még ragyogóbbá varázsolja edényeit és 100%-kal jobb, foltmentes száradást érhet el.** A Finish gépi mosogatószerekkel együtt használva.**Kétszer jobb száradási eredmény összehasonlítva csak Finish mosogatószer használatával.100%-kal jobb száradási teljesítmény* *Összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással, 50 °C ECO program, 21 °dH vízkeménység.

Finish® Rinse Aid öblítőszerrel 5-szörös hatást érhet el:

  • Leöblíti a lerakódásokat.
  • Gyorsítja a száradást.
  • Foltmentes tisztaságot biztosít.
  • Nincs filmréteg.
  • Csillogó ragyogás.
  • Minden mosogatógép-öblítési ciklusban működik.
  • Védőgátat biztosít az étel és az edények között.

Használat

Öntse a folyadékot az öblítőszer adagoló tartályába és töltse fel legalább havonta vagy amikor a tartály jelzője üresnek mutatja.

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Methylchloroisothiazolinone-t és Methylisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: ovosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyag
Tartósítószer
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
POTASSIUMSORBATE
5-chloro-2-methyl-4-isithiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] és 2-methyl-2H-isothaizol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1) keverék