Gallica

Gallica Cytrea - alkoholmentes citromos barnasör

330 ml
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gallica Cytrea

Különleges készítési módjának köszönhetően, a barna sör keserűségét a hozzáadott natúr citromlé teszi teljessé! Új távlatokat nyit az alkoholmentes sörök világában! Fogyasztását 5-8 fokon javasoljuk. Mivel teljesen alkoholmentes, gépjárművezetők és terhes anyák is fogyaszthatják!

Termelői információ

A múlt században Hainaut környékén a nagyobb farmok árpa és komló termesztéséből éltek. Silly egy kis falu, mely az Ath, Enghien és Soignies háromszögben fekszik és a Sylle nevű folyó szeli át, melyről a falu a nevét is kapta. 1850-ben alapítottak itt egy kis sörgyárat, melyet ma már az 5. generáció működtet. 1947-ben még csak felsőerjesztésű söröket állítottak elő. Ide tartozik a Grisette, a Saison és a Scotch, majd néhány évvel később, 1950-től már alsó erjesztésű sörökkel álltak elő, eleget téve a növekvő kocsmák, bárok igényeinek és szélesítették a pils típusú sörök termékskáláját. 1990-ben létrehozták az első „fehér” sörüket, a Blanche Titje-t. Ez a sör a Saison de Silly, Double Enghien és a Divine segítette a hagyományos alapú családi vállalkozás növekedését.

Forgalmazó

Belgaco Kft.
1011. Bp., Halász utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
Árpamaláta
Komló
sörélesztő
citromsűrítmény

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.