Bavaria

Bavaria IPA - alkoholmentes

330 ml
529 Ft 1 603 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bavaria IPA - alkoholmentes

A Bavaria 0,0% IPA négy egyedi komlófajtával és a Bavaria sörgyár saját forrásvizével főzött teljesen alkoholmentes sör. Meglepően könnyed ízét és IPA karakterét a nagy gonddal és hozzáértéssel adagolt Citra komlónak köszönheti, valamint az Amarilló és Simcoe komló (az Egyesült Államokból) és az Ella komló (Auszráliából) tökéletes keverékének, melyek a trópusi gyümölcsök és citrusfélék izét és aromáját adják.

Termelői információk

A Swinkels család irányítása alatt a dél-hollandiai Bavaria sörfőzdében hét generáció óta egyedülálló családi recept szerint főzik a sört. Így garantált a kimagasló minőség 1719 óta. A minőség alapját a tiszta alapanyagok jelentik, ezért a Bavaria természetes ásványvízből és saját malátázott árpájukból készül.

Az évek során különféle termékbevezetésekkel sikerült erős pozíciókat szerezniük új piackokon. A valódi alkoholmentes sör alapítójaként a Bavaria erős pozíciót tudott kialakítani Hollandiában, de a világ más részein is. 1978-ban exportálták első alkoholmentes sörüket a Közel-Keletre, nem utolsósorban a régió vallási háttere miatt. A Bavaria által alkoholmentes sörtermékeihez alkalmazott főzési módszer máig egyedülálló sörgyári körökben.

Forgalmazó

Belgaco Kft.
1011. Bp., Halász utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
Árpamaláta
Komló
sörélesztő

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.