Calgon

Calgon 4 in 1 vízlágyító gél

0,75 l
2 799 Ft 3 732 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 2 399 Ft
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Calgon 4 in 1 vízlágyító gél

A Calgon 4in1 vízlágyító gél védelmet nyújt és tisztán tartja a mosógépet, ezáltal optimális mosási eredményeket érhetsz el minden alkalommal. A Calgon gél lágyítja a vizet és megakadályozza a mosógép belsejében képződő potenciálisan károsító vízkőlerakódásokat, meghosszabbítva ezáltal a mosógép élettartamát, és megelőzve a kellemetlen szagok kialakulását. Tekintettel arra, hogy a Calgon vízlágyító termékek használata egy megelőző intézkedés, nem vízkő-eltávolítási megoldás, add hozzá minden mosáshoz, hogy tisztán tartsd mosógépedet, és megelőzd a vízkőlerakodást. A Calgon megakadályozza az ásványi anyagok lerakódását a mosógép belső részeire. Ezáltal védelmet nyújt a fűtőelemnek. A Calgonnal tisztán tarthatod mosógépedet.

Használat

Helyes adagolás: 1 kupak (50 ml) = közepesen kemény és kemény víz 1 + 2/3 kupak (83 ml) = nagyon kemény víz Használd minden mosáshoz. A Calgon gélt tegye mosószere mellé az adagolófiók mosószer rekeszébe. Lágy vízhez javasolt mosószer mennyiséget adagoljon az adagolófiókba vagy a dobba. Minden ruhatípushoz használható.

A márkáról

A Calgon 4 az 1-ben megvédi a mosógépet a vízkőtől, a szennyeződés maradványoktól, a kosztól és a kellemetlen szagoktól. Calgon tabletta, Calgon gél és Calgon por formájában kapható. A Calgon tisztán, vízkőmentesen, szennyeződés maradványoktól mentesen tartja a mosógépet és megvéd a kosztól és kellemetlen szagoktól. A TELJES VÉDELEM ÉRDEKÉBEN A VÍZ KEMÉNYSÉGÉNEK MEGFELELŐEN ADAGOLD! A mosógépek hosszabb ideig élnek a Calgonnal. A mosógép belsejében vízkő, mosószer és szennyeződések halmozódnak fel a dob mögött, a szűrőkben és a csövekben. Ezek a lerakódások csökkentik a mosás hatékonyságát, a mosógép meghibásodásához vezethetnek, illetve kellemetlen szagokat okoznak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket! Veszélyes összetevők: metil-izotiazolinon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETEN: rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% polikarboxilátok
<5% benzilisothiazolinone
Methylisothiazolinone és illatanyag komponensek