Cerbona

Cerbona Vegán étcsokoládés-málnás rizskása

40 g
349 Ft 8 725 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cerbona Vegán étcsokoládés-málnás rizskása

A Cerbona étcsokoládés rizskásája gluténmentesen, színezék-és tartósítószer mentesen készül. Gyorsan, és egyszerűen elkészíthető finomság, hozzáadott chia maggal, ami egyben remek élelmirost-forrás is. Kóstold meg az új Cerbona étcsokoládés, málnával készült, vegán rizskását!

Termékleírás

Teljes értékű élelmirost-forrás rizsliszttel, étcsokoládé és málna darabokkal a szervezet reggeli, délelőtti energiaigényének fedezéséhez.

Használati útmutató

45 g terméket alaposan keverj el 160 ml forrásban levő vízzel! 3-5 perc után fogyasztásra kész.

Termelői információ

Szeretem, jó nekem! Ez a Cerbona szlogenje 30 éve. Piacvezetőként 1988 óta azon dolgoznak, hogy márkanevükhöz méltó termékeket készítsenek vásárlóiknak. A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: gabonából készült jó dolog (cerealia – bona). 30 év tapasztalatával a hátuk mögött mindig azt kutatják, hogy mit szeretnének a vásárlóik. Évről évre korszerűsítik technológiájukat, fejlesztik termékeiket, és újabbnál újabb innovációkat kínálnak  kedvelőiknek.

A Cerbonára azok is számíthatnak, akik valamilyen funkcionális terméket keresnek, hiszen a Sport és gluténmentes müzliszeleteik kifejezetten ezt a célt szolgálják. A közismert és megbízható magyar márka müzliszeletei, müzlijei és gabonapelyhei mellett megjelentek zabszeletekkel és puffasztott gabonaszeletekkel, amelyek pillanatok alatt a vásárlók kedvenceivé váltak. Jelentősen csökkentették számos müzliszeletük és müzlijük cukortartalmát, új glutén- és laktózmentes termékeik pedig nemcsak a fogyasztók elismerését nyerték el, hanem a szakmáét is. A csokis-meggyes gluténmentes müzliszeletük lett az Év új gluténmentes terméke Magyarországon 2017-ben. A poharas gluténmentes müzlijük,  a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a SIAL-nak a leginnovatívabb termékei közé választották 2016-ban.

Fejlesztéseik eredményeként a Cerbona már mindig a vásárlókkal lehet. Kezdődhet a reggel Cerbona zabkásával vagy müzlivel, napközben jól jöhet egy müzliszelet vagy egy zabszelet. Sportolás előtt vagy után pedig a legújabb funkcionális készítményeik, a Sport müzliszeletek, amelyek segítenek hozzájutni a szükséges energiához és ásványi anyagokhoz. Főzéshez, sütéshez ajánlják  zabpehelylisztjüket és zabkorpáikat.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Cerbona Élelmiszergyátó Kft.
1037 Budapest, Montevideo utca 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizsliszt38 %
Kukoricakeményítő
Cukor
glükózszirup
chia mag
Zsírszegény kakaópor3.8 %
Fagyasztva szárított málna granulátum2 %
glükózszirup
Cukor
Málna25 %
Sűrítőanyag
E401 - Nátrium-alginát
aromák
csokoládé darabkák1.2 %
Cukor
Kakaómassza
Zsírszegény kakaópor
Kakaóvaj
Emulgeálószer
Szójalecitin
Étkezési só
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia1540 kJ/364 kCal
Zsír2.7 g
amelyből telített zsírsavak0.8 g
Szénhidrát78.7 g
amelyből cukor23 g
Fehérje4.5 g
0.9 g
Élelmi rost3.2 g

Allergének

Szójabab
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.