Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Alnatura

Alnatura BIO Paradicsompüré, kétszeresen sűrített

200 g
BIO
1 199 Ft 5 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 079 Ft
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura BIO Paradicsompüré, kétszeresen sűrített

A paradicsompüré a konyha egyik univerzális terméke – finomítja a szószokat és mártogatósokat, kerek ízt ad a leveseknek és ízesíti a pörkölteket. Milyen jó, hogy az Alnatura paradicsompüré praktikus tubusban érkezik, és mindig kéznél van mindezen célok érdekében! Biogazdálkodásból származó, napon érlelt olasz paradicsomból készül, és semmi másból: kétszer sűrítve és hozzáadott só nélkül telt ízt hoz a konyhába.

Felhasználás - Fűszeres vesebabkrém

Elkészítési idő
25 perc

Hozzávalók
2 db 250 ml-es csavaros fedelű üveghez:

  • 1 nagy hagyma
  • 200 g Alnatura BIO füstölt tofu (hűtve)
  • 360 g Alnatura BIO Vesebab (üvegben)
  • 100 g Alnatura BIO Cornichons ecetes uborka, fűszerekkel (üvegben) és 100 ml a levéből
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál Alnatura BIO Szójaszósz Shoyu
  • 2 teáskanál tengeri só
  • 3 evőkanál Alnatura BIO Paradicsompüré, kétszeresen sűrített
  • 1 teáskanál morzsolt majoranna

Elkészítés

  1. Készítsd elő az összetevőket. A hagymát hámozd meg és vágd apró kockákra. Vágd fel a tofut. A babról öntsd le a levét, öblítsd át vízzel és hagyd lecsepegni. Az uborkát csepegtesd le, de 100 ml-t tegyél félre a levéből.
  2. Süsd meg a tofut. Egy serpenyőben forrósíts fel 2 evőkanál olajat. Ebben párold meg a felkockázott hagymát teljes lángon 4 perc alatt áttetszőre, add hozzá a kockára vágott tofut és pirítsd további 5 percig, időnként keverd meg. Locsold meg szójaszósszal, és forrald közepes lángon 5 percig.
  3. Tedd a babot egy turmixgépbe. Add  hozzá a serpenyő tartalmát, az uborkát, az uborka levét, a 3 evőkanál olajat, a sót, a paradicsompürét és a majorannát, és dolgozd simára. A mixer teljesítményétől függően adhatsz még hozzá egy kicsit az uborka levéből. Sózd, borsozd, és tálalhatod is.

Tipp
Füstösebb aromáért adj füstölt sót a krémhez.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Felbontás után hűtőben tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom

Tápérték: 100 g

Energia478 kJ/113 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát19 g
amelyből cukor13 g
Fehérje4.9 g
0.06 g
Élelmi rost3.7 g