
Alnatura
Alnatura BIO Panírmorzsa tönkölybúzalisztből
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Panírmorzsa tönkölybúzalisztből
Az Alnatura tönkölybúzalisztből készült panírmorzsa frissen sült és gondosan apróra vágott kenyérből készül. Sót nem adnak hozzá. Minden összetevő biogazdálkodásból származik.
Termékinformáció
- Bio minőség
- Frissen sült és gondosan apróra vágott tönkölykenyérből készült
- Hozzáadott só nélkül
Felhasználási javaslat
Használd panírozott ételekhez, például francia pirítóshoz.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
tönkölybúzaliszt |
Élesztő |
Tápérték: 100 g
Energia | 1455 kJ/343 kCal |
Zsír | 1.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 69 g |
amelyből cukor | 4 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0.02 g |
Élelmi rost | 3.7 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Szezámmag |
Csillagfürt |