Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Alnatura

Alnatura BIO Fűszeres krém bazsalikommal, diófélékkel és sajttal Pesto Verde

120 g
BIO
1 849 Ft 15 408 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura BIO Fűszeres krém bazsalikommal, diófélékkel és sajttal Pesto Verde

A zöld pesto receptje Liguriából származik, ahol a bazsalikom illatos bokrokban nő. Tökéletes gyors tésztaszósz, de használható zöldséglevesek extra fűszerezéseként, mártogatós alapként és önmagában is kenyérre. Az Alnatura Pesto Verde összetevői – extra szűz olívaolaj, dió, kemény sajt és 25% bazsalikom – biogazdálkodásból származnak.

Felhasználás - Szalámis pizza karfiol alappal

Elkészítési idő
kb. 25 perc + kb. 30 perc sütési idő

Hozzávalók
2 db 22 cm átmérőjű pizzához:

  • 1 karfiol (kb. 800 g)
  • 300 g csicseriborsóliszt
  • 2 teáskanál Alnatura BIO Sütőpor
  • 2 teáskanál Alnatura Jódozott tengeri só, finomszemcsés
  • 200 ml forró víz
  • 8 evőkanál Alnatura BIO Extra szűz olívaolaj
  • 500 g mini mozzarella
  • 60 g rukkola
  • 120 g Alnatura BIO Fűszeres krém bazsalikommal, diófélékkel és sajttal Pesto Verde (1 üveg)
  • 80 g szalámi

Elkészítés

  1. A karfiolt mosd meg és darabold fel, vágd rózsáira, és aprítsd fel konyhai robotgépben, nagyjából rizsszem nagyságúra.
  2. Egy tálban keverd össze a csicseriborsólisztet a sütőporral, sóval, forró vízzel és olajjal. Keverd bele az apróra vágott karfiolt, és szobahőmérsékleten letakarva 10 percig hagyd dagadni.
  3. A légkeveréses sütőt melegítsd elő 200°C-ra. A mozzarella golyókat vágd félbe, a rukkolát mosdd meg és rázd szárazra. Oszd el a tésztát 2 sütőpapírral bélelt tepsi között, és gyújts ki belőle 2 db ½ cm vastagságú, kb. 22 cm átmérőjű pizzát.
  4. Süsd elő kb. 22 percig a pizzákat a sütőben feltét nélkül. Ezután kend meg pestoval, a tetejére tedd a szalámit és a mozzarellát, és kb. 8 percig süsd . Rukkolával díszítve tálald.

Tipp
Pesto Verde helyett egy másik Alnatura Pesto-t is használhatsz. Húsmentes változathoz a pizza tetejére tehetsz szejtán szeleteket.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Felbontás után hűtve tárold, fedd le olajjal, és 5 napon belül használd fel.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Extra szűz olívaolaj37 %
Diófélék és fenyőmag28 %
Dió
Kesudió
Fenyőmag
Bazsalikom25 %
Keménysajtok7 %
Pecorino sajt
Parmezán
Tengeri só
Fokhagyma

Tápérték: 100 g

Energia2510 kJ/609 kCal
Zsír60 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát8.1 g
amelyből cukor2.8 g
Fehérje7.8 g
2.4 g
Élelmi rost2.4 g

Allergének

Tej
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.