Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Alnatura

Alnatura BIO Sárgarépalé

330 ml
Visszaváltható csomagolásBIO
899 Ft 2 724 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A visszaváltható csomagolás miatt a termék megvásárlása esetén plusz 50Ft kerül számlázásra.

Alnatura BIO Sárgarépalé

Ez a bio sárgarépalé Németországban termesztett sárgarépából készült, frissen, közvetlen préseléssel, citromlével finomítva. Az Alnatura gyümölcslé összetevői a Demeter gazdálkodásból származnak. 

Felhasználási javaslat

Sárgarépanokedli sült hagymával

Elkészítési idő

20 perc + 35 perc 

Hozzávalók

  • 2 tojás
  • 300 g búzaliszt (BL-51)
  • 0.50 teáskanál só (2.50 g)
  • 3 hagyma
  • 3 teáskanál vaj (12 g)
  • 150 g reszelt Emmentáli sajt
  • 220 ml sárgarépalé

Elkészítés

  1. Nokedli és hagyma előkészítés - Törd fel a tojásokat. Add hozzá a sárgarépalevet, a lisztet és fél teáskanál sót. Keverd össze kézi mixerrel, amíg egy sima masszát nem kapsz. Szobahőmérsékleten hagy dagadni 10 percig. Hámozd meg és karikázd fel a hagymát. Egy kb. 15 cm x 25 cm-es tepsit vajazz ki 1 evőkanál vajjal. 
  2. Nokedlifőzés - Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, alsó-felső sütésen. Egy nagy fazékban bőségesen sózott vizet forralj fel. A nokedliszaggatóval szaggasd a pihentetett masszát a forrásban levő vízbe. Amint a víz felszínére úszik a tészta, szűrd le.
  3. Hagymasütés, répasütés, tálalás - Egy serpenyőben olvassz fel 2 evőkanál vajat és pirítsd a hagymakarikákat közepes lángon, 20 percig, gyakran forgatva, amíg ropogós barnára nem sül. A kész nokedli felét helyezd a kivajazott tepsi aljába, szórd meg a reszelt sajt felével, majd erre ismét helyezz egy réteg nokedlit, majd szórd meg a maradék sajttal. Süsd a sütőben, 15 percig, a legmagasabb polcon. A kész nokdelit szórd meg a hagymával és tálald.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtve és 5 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

sárgarépalé99.5 %
Citromlé

Tápérték: 100 g

Energia167 kJ/39 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát8.8 g
amelyből cukor8.8 g
Fehérje0.5 g
0.18 g
Élelmi rost1 g