
Alnatura
Alnatura BIO Sárgarépalé
330 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A visszaváltható csomagolás miatt a termék megvásárlása esetén plusz 50Ft kerül számlázásra.
Alnatura BIO Sárgarépalé
Ez a bio sárgarépalé Németországban termesztett sárgarépából készült, frissen, közvetlen préseléssel, citromlével finomítva. Az Alnatura gyümölcslé összetevői a Demeter gazdálkodásból származnak.
Felhasználási javaslat
Sárgarépanokedli sült hagymával
Elkészítési idő
20 perc + 35 perc
Hozzávalók
- 2 tojás
- 300 g búzaliszt (BL-51)
- 0.50 teáskanál só (2.50 g)
- 3 hagyma
- 3 teáskanál vaj (12 g)
- 150 g reszelt Emmentáli sajt
- 220 ml sárgarépalé
Elkészítés
- Nokedli és hagyma előkészítés - Törd fel a tojásokat. Add hozzá a sárgarépalevet, a lisztet és fél teáskanál sót. Keverd össze kézi mixerrel, amíg egy sima masszát nem kapsz. Szobahőmérsékleten hagy dagadni 10 percig. Hámozd meg és karikázd fel a hagymát. Egy kb. 15 cm x 25 cm-es tepsit vajazz ki 1 evőkanál vajjal.
- Nokedlifőzés - Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, alsó-felső sütésen. Egy nagy fazékban bőségesen sózott vizet forralj fel. A nokedliszaggatóval szaggasd a pihentetett masszát a forrásban levő vízbe. Amint a víz felszínére úszik a tészta, szűrd le.
- Hagymasütés, répasütés, tálalás - Egy serpenyőben olvassz fel 2 evőkanál vajat és pirítsd a hagymakarikákat közepes lángon, 20 percig, gyakran forgatva, amíg ropogós barnára nem sül. A kész nokedli felét helyezd a kivajazott tepsi aljába, szórd meg a reszelt sajt felével, majd erre ismét helyezz egy réteg nokedlit, majd szórd meg a maradék sajttal. Süsd a sütőben, 15 percig, a legmagasabb polcon. A kész nokdelit szórd meg a hagymával és tálald.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtve és 5 napon belül fogyaszd el.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
sárgarépalé | 99.5 % |
Citromlé |
Tápérték: 100 g
Energia | 167 kJ/39 kCal |
Zsír | 0.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 8.8 g |
amelyből cukor | 8.8 g |
Fehérje | 0.5 g |
Só | 0.18 g |
Élelmi rost | 1 g |