Széles hús

Bio friss csirke combfilé, bőr nélkül

kb. 420 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

BIO

kb

 3 980 Ft 9 499 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio friss csirke felsőcomb-filé, bőr nélkül

Talán egyik leggyakoribb csirkeételünk a rántott csirkecomb. Ha alapanyagot keresel hozzá, jó helyen jársz! Ráadásul bio termékből készítheted a ropogós, hófehér és omlós finomságot. 

Ez a rész a csirke combjának felső részét képezi, és gazdag, ízletes húst tartalmaz. A csirke felsőcomb filé könnyen elkülöníthető és felhasználható, mivel általában tiszta húsrész, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors elkészítést.

A felsőcomb filé sokoldalúan felhasználható a konyhában. Sokan grillre, sütőbe vagy serpenyőbe helyezik, hogy ropogósra süsse, vagy pácolják, hogy extra ízességet adjanak neki. Mivel ez a húsrész általában soványabb, mint más részek, ezért ideális választás lehet azoknak, akik kevesebb zsírt fogyasztanak. A csirke felsőcomb filé könnyen beilleszthető egészséges étrendbe, mivel gazdag fehérjében és más tápanyagokban, és különféle receptekben használható, hogy változatos és ízletes ételeket készítsünk vele.

Termelői információ

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

Tárolás

0-4℃ között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.
A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Csirke