Széles hús

Bio friss csirke felsőcombfilé, bőrös

kb. 390 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 3 588 Ft 9 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 3 228 Ft
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio friss csirke felsőcomb filé, bőrös

A csirke alsócombjához ízülettel kapcsolódó felső lábrésze. Kicsontozva jól tölthető, de sütni és párolni is kitűnő.

A felsőcomb filé gazdag fehérjeforrás, és alacsony zsírtartalommal rendelkezik, ami ideálissá teszi az egészséges étrend részeként történő fogyasztásra. Sokan kedvelik a felsőcomb filét, mert könnyen elkészíthető, gyorsan megfő, és sokféle fűszerrel és ízesítéssel kombinálható, hogy ízletes és változatos fogásokat készítsenek belőle.

A felsőcomb filé grillen, sütőben, serpenyőben vagy akár pácolva is elkészíthető, és kiválóan passzol salátákhoz, tésztákhoz, rizsekhez vagy zöldségekhez. Fontos azonban megjegyezni, hogy a hús megfelelő hőkezelésen menjen keresztül a biztonságos fogyasztás érdekében.

Termelői információ

 

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

Tárolás

0-4℃ között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.
A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

Összetevők

Csirke