A Házipék

A házipék fagyasztott prémium pesto-s pogácsa

450 g
4 290 Ft 9 533 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fagyasztott prémium pesto-s pogácsa

Biztosan előfordult már veled is, hogy megkívántál valami nassolnivalót, de többre vágytál egy kis ropogtatnivalónál, ugyanakkor nem volt benned erő elmenni a pékségig, vagy nekiállni tésztát gyúrni, sütni-főzni.

Ezen könnyen változtathatsz, a megoldás pofonegyszerű: legyen a hűtődben pár adag fagyasztott pogácsa, amivel nincs más tennivaló, mint bedobni a sütőbe és már fél órán belül frissen, melegen, ropógosan csipegetheted is! 

Pogácsánkhoz a pestot egy magyar, családi kézműves vállalkozás készíti egy 30 éves olasz recept alapján, aminek az alapja a bazsalikom, a fenyőmag, a Grana Padano sajt és az olivaolaj utánozhatatlan kombinációja.

Tárazz be a pestos, gouda sajtos, szarvasgombás ízekből, és mixeld kedvedre!

Termékleírás

Készítsd el konyhai maszatolás, gyúrás, szaggatás és mosogatás nélkül. Minden gasztro szerelmes álma: friss, meleg péksüti az otthonodban, takarítás nélkül.

Használat

15 perc alatt 50 fokos sütőben majd 15-18 perc alatt 175 fokon aranybarnára sütjük.

Termelői információ

A házipék sós és édes süteményeivel gyorsan friss finomságokat varázsolhatsz a családi asztalra. A házipék konyhájában hosszú ideje azon serénykednek, hogy elhozhassák azokat az ízeket, amiket gyermekkorunkban oly annyira szerettünk. A különféle pékségeket járva rájöttek, hogy azok az igazi, házias ízek, amiket csak a nagymama tudott és amikre mindig annyira vágytak, mára szinte teljesen eltűntek. Ezért felidézték a generációkkal ezelőtti időket, hogy a megoldást az alapokban találják meg. Hiszen mi lehetne nagyobb hatással a péksüteményekre, mint maga az alapja, azaz a tészta. A hamisítatlan házias ízt pedig a blundel, azaz egy vajjal megkent leveles kelttészta adta. A házipék család úgy gondolja, hogy olyan péksüteményeket készítettek, amik visszahozzák az emlékeket és a hamisítatlan ízeket.

Tárolás

Tárolás -18C fokon, felengedés után újrafagyasztani tilos.

Forgalmazó

Janovszky Gasztro Kft.
1051 Budapest, Arany János utca 15.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
túró
Vaj
edami sajt
gouda sajt
füstölt sajt
Bazsalikomos pesto
Élesztő
Étkezési só
Fehér szezámmag
Tojás

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Szezámmag
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Szójabab
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.